A reiki, a chi-kung és a Biblia

Pénteken történt az eset. Egy orvoslátogató kolléganő érkezett hozzánk, mindenféle ajánlattal, amiket azonnal elutasítottam. Részben azért, mert cégszinten tiltott a külső akciókban részt venni, másrészt millió dolgom volt. "Csak legyen ennek a látogatásnak minél hamarabb vége, nincs nekem erre időm ..." - gondoltam.

Nem így történt. Az általa képviselt gyógyszerek (csodálatos, áldásos és a világot előremozdító, stb.) hatásairól hamar áttért családjára. Megadóan tűrtem a dolgot, én is voltam hasonló helyzetben, tudom, milyen rossz érzés egy elutasító, "döglött" cím. Mesélt a fiáról, aki már gyermekkorában is sokat félt az iskolában, volt olyan tanárnője, aki mellett rosszul lett és haza akart menni kisiskolásként. De ő kemény volt a fiával és a tanárnővel is ... Most is gondok vannak, 10 évvel később... Gyomorra dolgozhatja be a félelmeit  a srác ...

Mindenfélét kipróbált, már épp reikizni akarja vinni, hátha.... Én meg lecsaptam a témára - az egész nem ér semmit, csináltam én is, második fokozatú chikung tanulmányokig vittem ... Csak a Biblia, Isten igéje a megoldás ebben az esetben.

De ki érti a Bibliát? - kérdezte - Ódon, érthetetlen szöveg, nem evilági tanításokkal. Megvette az arany Bibliát is, az is olyan szövegű, nem érti meg senki, pláne nem a fia, aki olvasni is alig olvas, hát még ezt ...

Ha csak a frissesség a baj, az meg van oldva - adtam kezébe az amerikai egyszerű fordítást - ez friss, mai és élő szöveg ... Fellapoztam neki Máté 6,34-et és odaadtam neki, olvassa ... Majd megmutattam neki, hol tudja ezeket megrendelni az Interneten és milyen kényelmesen juthat a tanításhoz.

Boldogan távozott, és én csak fohászkodom, ne felejtse el az első kanyarban az élményt, csírázzon ki az apró magocska ... Köszönöm.

P.s. .. így utólag eszembe jutott még egy ige ... János 3,8 (A szél arra fúj, amerre akar; hallod a zúgását, de nem tudod, honnan jön, és hova megy: így van mindenki, aki a Lélektől született.")

Igehely: 

Mt 6,34; Jn 3,8