Fokozatos nyitás

„Erőről, erőre jutnak, míg megjelennek Isten előtt a Sionon.”
Zsoltár 84,8

Örömmel tájékoztatunk benneteket arról, hogy elöljáróságunk február első vasárnapjától a gyülekezet fokozatos újranyitása mellett döntött.
A fokozatos újra nyitás a következők szerint történik:

Vasárnapi Istentiszteletek

A jelen járványügyi helyzetben maximum 90 főt tudunk biztonsággal elhelyezni az istentiszteleti térben. Mivel körülbelül 15 fő a szolgálatot (technikai szolgálat, dicsőítő csoport, igehirdető stb,) végzők száma, két istentiszteletet tervezünk vasárnap délelőttönként 9 illetve 11 órai kezdettel. A két istentiszteletre 75 – 75 főt tudunk fogadni.  Az istentiszteleten való részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztrálási lehetőség a 75 fő beteltével értelemszerűen lezárul. A regisztráció a felnőttekre és a 7 év fölötti gyermekekre vonatkozik. Az istentiszteleti térben a kézfertőtlenítés, maszkhasználat és törvényben előírt ülésrend betartása kötelező! A féltő testvéri szeretet jeleként fogadjátok azt, ha a rendezők a szabályok betartására figyelmeztetnek és szabálykövető magatartásotokkal segítsétek a munkájukat. Regisztrációval kapcsolatos kérdéseitekben Bruder Gergő testvérünk fog eligazítást adni.

Istentiszteletre a következő linken keresztül tudtok regisztrálni: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdowTWVLq4nOftAMQ41BmYg4KXLCjC7...

Házi csoportok

A kiscsoportok személyes találkozására 10 főig lehetőség van az imaháznál, illetve tágasabb megfelelő légtérrel rendelkező családi házaknál. Minden csoport maga dönti el, hogy él-e ezzel a lehetőséggel vagy marad a virtuális térben történő találkozásoknál. Amennyiben az imaháznál szeretnétek összejönni, egyeztessetek helyszínt és időpontot Nagy Géza testvérrel.

Vitamin találkozók

Továbbra is bátorítunk benneteket a vitamin találkozókra, ez két vagy három testvér személyes találkozása az Arborétum, illetve Szabadidő Parkban.

Legyetek áldottak!

Mike Sámuel
Lelkipásztor