Jézus Krisztus megváltoztatta az életünket

Arra vágyunk, hogy másoknak is bemutathassuk az Ő személyét, hogy mások is találkozhassanak Vele. Hisszük, hogy a Te életedet is meg tudja változtatni, sínre tudja tenni. Tud megoldást a félelmekre, a magányra, a bűntudatra is.

Szeretnéd te is személyesen megismerni Jézust?

Születése, élete, halála és föltámadása. egyaránt azt bizonyítja, hogy  Jézus Krisztus csak ugyan az akinek mondta magát. Isten fia, az emberiség megváltója. Jézus Krisztus ma is él. Életed részévé akar válni. Bűnbocsánatot akar adni és erőt, hogy teljes életet élj.

Kicsoda Jézus Krisztus?

2000 év telt el azóta, hogy Jézus a földön járt, tanításai még ma is rendkívül időszerűek. Legfontosabbak éppen az élet és a halál értelmének a kérdését érintik. Van-e az életnek értelme? Mi van a halál után? Jézus világos és megbízható válaszokat adott ezekre a kérdésekre.

Biztosan tudod, hogy a mennybe jutsz?

Ha csak egy kicsit is bizonytalan vagy, és tétovázol a válasszal, akkor ez a pár sor azt a legjobb hírt közli veled, amit ember valaha is hallhat! Az a néhány perc, amit a következő sorok elolvasásával töltesz, örök érvényű lehet számodra.